« Populariteit Máxima niet gedaald | Hoofdmenu | Margarita en Jaime samen zeventig jaar »

Hier is ze dan: Magali van Vollenhoven

Magali01lr Prinses Aimée en prins Floris hebben vrijdag thuis in Amsterdam de eerste foto laten maken van hun dinsdag geboren dochtertje Magali Margriet Eleonoor.

Magali02lr Met toestemming van het prinselijk paar kan Royalblog.nl de foto van de eersteling van Aimée en Floris - het zevende kleinkind van prinses Margriet en mr Pieter van Vollenhoven - nu al publiceren.

Magali betekent in het Frans, uit de Provence, Margriet, zo lichtte prins Floris toe. De jongste zus van Aimée heet ook Magali.

© GPD; Foto: ANP/Royal Images by Capital Photos Frank van Beek (overname zonder toestemming verboden)

Reacties

Wat sportief van Floris en Aimée dat ze nu al foto's publiceren. Zelf had ik er niet op gerekend, uit ervaring met Emma, dochter van PC en Anita. Deze kan zo in het rijtje gevoegd worden van: Bernhard met Isa en Sam, Maurits met Anna, Lucas en Felicia!

Wat een schattig kindje is Magali! Moderator, gefeliciteerd met deze primeur! Leuk dat ze twee foto's hebben gestuurd.
Succes met deze web-log, ik vind 'em heel erg interessant eruit zien.

Ik wens het prinselijk paar en de rest van de familie veelgeluk met hun dochter, kleindochter en nicht.

Magali is een naam uit Zuid-Frankrijk, met name de Provence en niet de Province. De naam komt uit het Latijn en betekent naast Margriet ook nog parel.

Eerlijk gezegd verbaast het mij niet dat we van Magali nu al een foto hebben. Aimée heeft zich altijd erg gul richting media getoond, terwijl Anita juist een beetje mediaschuw lijkt. Dus dit past precies in het plaatje.
Natuurlijk kan ik de foto's verder ook erg waarderen (ondanks dat ik het wel een beetje verwacht had; het blijft erg leuk).
Ook ben ik blij met de uitleg, want de link naar Aimées zusje was natuurlijk eenvoudig te leggen, maar dat ze op deze manier ook prinses Margriet vernoemden (2x dus, Magali en Margriet) was ik zelf niet opgekomen. Dus dank voor de toelichting prins Floris!

Lieve Floris en Aimée, ze ziet er lief uit. Twee schattige foto's, ook de grootouders gefeliciteerd.
Geniet er maar van!

Wat was dat leuk om te horen dat ze Magali heet..onze dochter heet namelijk ook Magali!! Deze naam is inderdaad afkomstig uit de Provence en betekent margriet
(van: Margaretha).

Heel veel geluk en gezondheid met jullie mooie dochter, kleinkind en nichtje


Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en zullen niet verschijnen op deze weblog voordat de auteur ze heeft goedgekeurd.

Als u een TypeKey of TypePad account heeft, gelieve u Aanmelden