« Koningin Máxima wordt 48 | Hoofdmenu | Molen Hermien feest samen met Beatrix »

17 mei 2019

Reacties

Wat jammer voor meneer Peters dat hij geen oog heeft voor de kwaliteiten van Hare Majesteit. Ik ben zo blij met deze stralende echtgenote van de koning na de zo duidelijk ongelukkige echtgenoot van koningin Beatrix. Als je het mij vraagt is haar niet waarderen een beetje dom.

Het artikel is (bijzonder goed) geschreven door Isabel Ferrer, Isabel is journalist en correspondent voor kwaliteitskrant "El Pais" in Nederland. Zij is beslist geen Royaltyverslaggever. En hoe onze Koningin een nagel aan uw doodskist kan zijn is mij een raadsel, maak u niet zo druk er zijn belangrijkere dingen in het leven. Viva Máxima!

Nog een vat of zelfs een tanker zuur gedronken, heer Peters?? De huidige maatschappij waardeert de moderne monarchie meer dan U en je moet gewoon als instituut mee groeien met je tijd. U hebt klaarblijkelijk meer affiniteit met de vorige generaties en dat is uw goed recht, maar laat de maatschappij die wel vooruitstrevend is zijn evenknie in de nieuwe generaties leden Koninklijk Huis erkennen en waarderen.

Geschreven door een Spaanse royaltyverslaggever!
De slager keurt z'n eigen vlees.
Hier in Nederland is er geen enkele aandacht voor de bezoeken die mevrouw aan het buitenland brengt.
Je moet wat om je te profileren.
Als eerste uit de auto stappen en als eerste een hand geven daar is haantje de voorste goed in.
Afschaffen die handel. Een monarchie die geen monarchie meer is moet je afschaffen.
Dat mens is een nagel aan m'n doodskist!


De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Tracker

  • Track 3
  • Track 2
  • Extreme-dm